Oma nettisivu

 Html ja Css -kurssin palautettavana tehtävänä oli toteuttaa kuvitteellisen yrityksen nettisivu, jossa on linkkejä oikeille sivuille, tuotteita, yhteystietosivu, kuvia ja upotettu youtube-video esittely jostain tuotteesta.

Valitsin nettisivuksi "Kattikaupan", joka on siis kissoille suunnattu verkkokauppa, josta saa kaiken kissan tarvitseman. Kissan omistajana tää oli vähän niinkuin helppo nakki ideallisesti toteuttaa ja jos aikaa olisi ollut enemmän, olisi toi sivu ollut vähän laajempi myös sisällöltään.

Sivu tosiaan toteutettiin html:llä ja css:llä ja lopuksi julkaistiin koulun palvelimelle ihan julkiseen verkkoon.

Koska oon kissan omistaja, niin tietysti laitoin oman pallopään kuvan sinne sivulle ja nimesin heti tuotteiden laatutarkastajaksi 😅 

Etusivu oli se millä oli suurin osa (ainakin omasta mielestä) koko sivujen toteutuksesta, koska sieltä liikuttiin tuotevalikoimiin ja yhteystietoihin. Kaikki kuvat (paitsi oma kissan kuva) on otettu googlettemalla netistä linkkeinä.

Ulkoasultaan mun omasta mielestä toi on ihan ok, mutta voisi olla parempikin.

Koko etusivu (oikeenpuolimmaiset kuvat ei omia)

Mobiiliystävällinen tosta sivusta ei ihan tullut. Täytyy tutkiskella mobiiliystävällisyyttä vähän enempi tulevaisuudessa ja ehkä siitäkin jossain kohtaa tulee oma kurssinsa, aika näyttää. 

Tätä oli kiwa toteuttaa, vaikka aikaa menikin ja välillä sai taistella asettelujen onnistumisen kanssa ja lopputulos oli parempi kuin aluksi aattelin.

Huomenna pitäis taas teamsin välityksellä esitellä oma tuotoksensa koko muulle luokalle.. Sitä jo valmiiksi kuumoillen.. Toisaalta, helpompi etänä kun että olisi luokan edessä pälättämässä naama punasena, mutta silti jotenkin siinä on oma jännityksensä pälättää kaikkien kuullen. Hyi, mutta sempäs jälkeen on kokonaan taas taputeltu yksi kurssi lisää 😊

Kommentit